mangaka

MANGAKA

Mangaka (漫画家) is a Japanese word for a cartoonist or comic artist. Do you want to learn more about them? Click here for more information.


VIRALICE

If you want to develop a distribution strategy and viralize something, these tools will help you do it.


TREND

Trend, anime, manga , popularity level on topics of interest, fashion, public figures, artists, news, and way of life, and more.

Tatoeba_Last_Dungeon_Mae_no_Mura_no_Shounen_ga_Joban_no_Machi_de_Kurasu_Youna_Monogatari


tatoeba


 Als je een fan bent van meer energieke personages,

geschreeuw en slapstick-achtige komische anime, dan kan "Stel dat een kind uit de laatste kerker Boonies naar een startstad is verhuisd?" Misschien meer snelheid opleveren.

Verhaal (9/10):


. . . . . De plotsynopsis ... is de titel. Lloyd is een jonge jongen die een avonturier wil zijn die van de ene plaats naar de andere gaat - wat meer specifiek de hoofdstad van het koninkrijk is - om hun soldatenacademie bij te wonen en een man te worden waar hij altijd van gedroomd heeft. opgegroeid in de eindspelbossen van zijn wereld, in een stad gesticht door avonturiers die een demonenkoning sloegen en te moe waren om zich terug te trekken. Lloyd is natuurlijk de machtigste persoon in honderd mijl van de hoofdstad en iedereen weet het behalve hij.


Tekens (10/10);


. . . . . . . . . . . . Als we kijken naar de personageontwikkeling in de anime, verklaren de aard van de personages zichzelf. Nu hebben jullie allemaal ruzie over wat ik zeg
Dus laten we de personages bespreken.

Lloyd:
. . . . . Lloyd was het zwakste kind in zijn dorp en is dus nederig, zachtaardig en diep onzeker. Zich niet bewust van zijn hoge machtsniveau, doet hij niets om het te verbergen, dus alle getrainde soldaten en huurlingen rond de academie beven voortdurend van angst. zeer vriendelijke boerenkinkel die alleen maar hun coole pantser bewondert. (dit houdt nooit op uitzonderlijk grappig te zijn). Het hele komische OP-protagonist-deel is op dit punt ongeveer als het JRPG-fantasieparodiebit.

Marie:
. . . . . Aan het begin van de serie zag ze eruit als een stil / verlegen meisje dat ze werd geplaagd door haar meester, maar naarmate de show vorderde, begon ze te worden zoals andere Isekai-meisjes en een van de grootste en langste bloedneuzen die ze ook had (In mijn mening).

Alka:
. . . Het dorpshoofd van Kunkun Village. Hoewel ze op een twaalfjarig meisje lijkt, is ze eigenlijk honderden jaren oud en een ongelooflijk krachtige magische gebruiker. Ze vulde Lloyd opzettelijk met verhalen over het leger om hem te overtuigen te vertrekken. Ze is stiekem verliefd op hem en teleporteert regelmatig naar de hoofdstad om hem te controleren.

Selen:
. . . . Een nobel en blond meisje dat bekend staat als "Vervloekte riemprinses".
Toen Lloyd bij hun eerste ontmoeting de vloek verbrak, ontwikkelde ze een zeer sterke verliefdheid op hem en toonde ze vijandigheid jegens degenen die ze als rivalen voor Lloyd beschouwt.

Riho:
. . . . .Het andere meisje in de baan van Lloyd wil heel vocaal alleen hem gebruiken om geld te verdienen. Ze is constant op zoek naar manieren om anderen in haar voordeel te gebruiken.
Wie weet wanneer die dynamische gedachte het laatst is, maar dat maakt het grappige deel van de show.

Goede dingen over deze show:

1. Natuurlijk, yanderes, goedaardige kinderen die hun eigen kinderen niet kennen.
kracht en opportunisten in hun baan zijn ook niets nieuws.
Dragon Ball deed het meeste toen het een komedie was ... Maar de laatste kerker.
Boonies gebruikt deze elementen op een manier die fris aanvoelt en groot wordt.
lacht.

2. de goede timing van overdreven animatie en een deel daarvan is te danken aan goofy die werd gebruikt om die grappen te verkopen.

Het schrijven is ook fundamenteel solide. Het is niet gemakkelijk om een ​​al semi-komisch genre succesvol te maken, en net als zijn hoofdrolspeler, slaat deze bescheiden kleine komedie een stuk harder dan je zou doen, behalve er gewoon naar te kijken.

Kunst (9/10):
. . . . . . De kunst van deze anime is niet uniek, maar de kunststijl van elk personage is anders dan de andere personages. Hier vond je een blond meisje met een magische riem en perfect gebruik van haar kleren en aan de andere kant is het hebzuchtige meisje met de groen pantser dat haar warm maakt. De komische kunst is fundamenteel goed.

De personages en de goede timing-komedie maken deze anime zo speciaal, dus ik heb genoten van het kijken naar deze anime en hij verdient een solide 9.


No comments:

Post a Comment